Mijn naam is Jeroen Ruijter, eigenaar van Aannemersbedrijf J.J.Ruijter. Sinds 1995 heb ik gewerkt aan honderden bouwprojecten, variërend van het plaatsen van een dakraam tot het realiseren van een compleet woonhuis. Ik ben aan de slag gegaan bij de buurman om de hoek, maar heb ook gewerkt aan projecten in alle uithoeken van de wereld, zoals Brazilië en Afghanistan.
 
De grootte van de klus, de locatie of de omstandigheden maken voor mij niets uit, ik werk overal met plezier. Bouwen is mijn passie. Met weinig of niets beginnen en iets creëren waar tot in lengte van dagen gebruik van wordt gemaakt. Een bouwwerk wat gezien wordt, gebruikt wordt en gewaardeerd wordt, daar doe ik het voor.
 
Mijn filosofie is simpel: ik doe het zoals ik het in mijn eigen huis zou doen. Met oog voor functionaliteit, prijs, kwaliteit en duurzaamheid. De lat ligt altijd hoog, want ik wil met trots terug kunnen kijken op wat ik heb neergezet.
 
Bewust werk ik als zelfstandig ondernemer zonder personeel. Ik ben niet gericht op bedrijfsgroei en winstoptimalisatie, maar op vakinhoudelijke ontwikkeling. Dat houdt het werk afwisselend en stelt mij in staat de flexibiliteit en efficiëntie te bieden waar de klant om vraagt. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd van zelfstandigen met elk hun eigen specialisme, die ik kan inzetten wanneer dat nodig is. Zo kan ik ook omvangrijke projecten aannemen en wordt al het werk op de best mogelijke manier gedaan.
 
Een speciaal samenwerkingsverband heb ik met Timmerbedrijf JJ van Leijen. Onze filosofie en manier van werken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor we al vele projecten samen gedaan hebben. Bijzonder was het realiseren van een woonhuis van 3 etages met garage in de Bloemstraat. Deze hebben we vanaf de grond opgebouwd en het eindresultaat leverde een nominatie voor de puienprijs van Alkmaar 2011 op.
 
Woorden zeggen veel, maar in het geval van aannemersprojecten zijn beelden nog krachtiger.
Kijkt u daarom ook de foto’s op deze website voor een impressie van mijn werk.
 
Opleidingen:
1998 – 2000Bedrijfstechniek Bouwbedrijf
1998 – 2000Aannemer Burgerlijke en Utiliteitsbouw
1998 – 1999AOV Bouw
1995 – 1997HTI Bouwkunde
1991 – 1995MTS Bouwkunde

 
Werkervaring:
2000 – hedenZelfstandig ondernemer, Aannemersbedrijf J.J.Ruijter
1995 – 2000Zelfstandig ondernemer, Timmerbedrijf J.J.Ruijter

 
Bijzondere projecten:
2011Realiseren van gepantserde werk- en slaapvertrekken voor het Ministerie van Defensie op drie locaties in Afghanistan.
2007Op locatie meegewerkt aan de bouw van een nieuwe wielerbaan op Mallorca, Spanje
2007Op locatie meegewerkt aan de bouw van een nieuwe wielerbaan in Rio de Janeiro, Brazilië
MIDDENWEG 277  |  1701 GD HEERHUGOWAARD  |  072-5348511  |  06-27496216